دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر علوی‌فاضل در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی اعلام کرد

آغاز طرح ارزیابی و نظارت بر رشته‌های کارشناسی  ارشد و دکتری/ رعایت استانداردهای آموزش عالی شرط لازم گسترش رشته‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تدریس کارکنان در خارج از ساعات اداری در واحد خودشان مانعی ندارد، گفت: کارمندانی که دارای مدرک دکتری هستند در صورت ثبت نام در فراخوان جذب هیات علمی مطابق اعلام نیاز واحد دانشگاهی در اولویت تبدیل وضعیت به هیات علمی هستند.
کد خبر : 43799

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی علوی‌فاضل با حضور در پنجمین جلسه شورای استان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بر یک مبنای پاک بنا نهاده شده است و نیت بنیانگذاران دانشگاه ارائه خدمات آموزشی به نقاط محروم کشور و دسترسی آسان به آموزش عالی برای سیل مشتاقان تحصیل بود.


رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: هدف از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی به معنی واقعی ایجاد دانشگاهی مردمی بود که در اقصی‌ نقاط کشور و در محروم‌ترین مناطق، خدمات آموزشی را ارائه کند.


وی گفت: سیاست دانشگاه به هیچ عنوان جمع‌آوری یا تعطیلی واحدهای کوچک و اخراج کارکنان نیست. اقتضای کار ایجاب می‌کند که هر جایی که درآمد با هزینه آن تطبیق نداشته باشد، مدیریت شود. بیشتر هزینه‌های دانشگاه، هزینه‌های جاری است. شرایط امروز با شرایط تاسیس دانشگاه فرق دارد، شرایط امروز مدیریتی متفاوت و هوشمند می‌طلبد.


رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اگر دکتر میرزاده همت و جدیت نمی کردند ، توسعه تحصیلات تکمیلی به این خوبی انجام نمی‌شد و رئیس دانشگاه با شجاعت ، پشتکار و تعهد به دانشگاه و تکیه بر توان علمی اساتید و امکانات واحد ها توانست حق دانشگاه را بگیرد.


در سال 1404 باید 50 درصد تولید ناخالص ملی از طریق اقتصاد دانش‌بنیان باشد که مخاطب اصلی این سیاست دانشگاهها و فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی هستند بنابر این گسترش تحصیلات تکملیی و تربیت نیروهای متخصص در راستای تحقق اهداف والای کشور است

وی افزود: گسترش بدون امکانات برخی دانشگاهها در سالهای قبل چیزی جز زمین زدن دانشگاه آزاد اسلامی نبود. کار اصلی ما آموزش نیروی انسانی متخصص است و توسعه تحصیلات تکمیلی در همین راستاست که با تلاش‌های بی شائبه دکتر میرزاده و حمایت‌های حضرت آیت‌الله هاشمی بود که رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی پس از مدت‌ها به تصویب رسید.


علوی‌فاضل با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در مورد سند چشم‌انداز کشور ادامه داد: در سال 1404 باید 50 درصد تولید ناخالص ملی از طریق اقتصاد دانش‌بنیان باشد که مخاطب اصلی این سیاست دانشگاهها و فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی هستند بنابر این گسترش تحصیلات تکملیی و تربیت نیروهای متخصص در راستای تحقق اهداف والای کشور است.


وی خاطرنشان کرد: عده‌ای بیان می کنند که افزایش ورود دانشجو به مقطع تحصیلات تکمیلی و گسترش تحصیلات تکمیلی لازم نیست اما سئوال این است که با دانشجوی کاردانی و کارشناسی می‌توان در توسعه دانش‌بنیان قدم موثری برداشت؟


رییس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه با اشاره به طرح ارزیابی رشته های تحصیلات تکمیلی و نظارت بر استانداردهای آموزشی این رشته ها که از هفته آینده آغاز و تا پایان آبان ماه در ساسر کشور انجام خواهد شد از واحد های دانشگاهی موکدا درخواست کرد که نسبت به ارتقا کیفیت و استانداردهای آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی و نظارت بر کیفیت این دوره ها اهتمام جدی داشته باشند.




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب